Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2021

Το Κέντρο Υγείας Αιγάλεω επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8/11/2021 κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω.

Με το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ για την υγεία και τη ζωή του λαού, συζήτησαν με τους υγειονομικούς και το\ν κόσμο που είχε ραντεβού με γιατρό ή για εμβολιασμό.

Στην κουβέντα αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά η διαχρονική υποβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με την ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων. Χαρακτηριστικά επισημάνθηκε ότι μόνο το μικροβιολογικό εργαστήριο έχει μείνει με 3 γιατρούς από 15 που ήταν πριν κάποια χρόνια, οι οποίοι δίνουν μάχη για να καλύπτουν τις ανάγκες του τμήματος και τις ανάγκες του εμβολιαστικού προγράμματος.

Την ίδια στιγμή, τα ιδιωτικά διαγνωστήρια γιγαντώνουν τα κέρδη τους τόσο από το κόστος των διαγνωστικών, προληπτικών εξετάσεων, όσο και από το κόστος των rapid test. Τα στελέχη του ΚΚΕ ανέδειξαν την ανάγκη τώρα να δυναμώσει ο αγώνας υγειονομικών μαζί με τους εργατικούς, λαϊκούς φορείς για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, με βάρος στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που θα μπορούσε να καλύψει τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες με βάση τις τεράστιες δυνατότητες του 21ου αιώνα.

Το ΚΚΕ συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά στην κινητοποίηση και διεκδίκηση μέτρων που θα προστατεύουν τη ζωή και την υγεία των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας. Στα πλαίσια αυτά θα επανακαταθέσει ερώτηση για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω και συγκεκριμένα για τις αναγκαίες διαγνωστικές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας