Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Θλίψη για τη ξαφνική απώλεια του Αντιδημάρχου Μάριου Μαζαράκη στο Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2021

 

Η τραγική είδηση του σημερινού πρωινού με τον πρόωρο χαμό του Μάριου Μαζαράκη, αντιδημάρχου Χωροταξίας και Αστικών Αναπλάσεων συγκλόνισε το Αιγάλεω.

Το πολύ δυσάρεστο περιστατικό που στοίχισε στον Μάριο συνέβη το πρωί της Τρίτης εντελώς απροσδόκητα. 

Μόλις τις προηγούμενες ημέρες ανέβαζε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους στολισμούς της πόλης ενόψει των γιορτών κι άνθρωποι τον ευχαριστούσαν για τη δράση του, καθώς είχε αναλάβει τα νέα του καθήκοντα με τη γνωστή του αίσθηση καθήκοντος. 

Μέχρι πρόσφατα είχε υπηρετήσει στον δήμο Αιγάλεω ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη θέση που κατείχε.


Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του, καθώς ο Μάριος ήταν ένας αληθινός άνθρωπος της πόλης του Αιγάλεω.


Παντρεμένος με δύο κόρες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλονιά και Μ. Ασία. Ο Μάριος ήταν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Είχε επίσης διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014, Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012).

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας