Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκληρώθηκε στον Δημο Αιγαλεω ο 3ος κύκλος εκπαίδευσης στελεχών πολιτικής προστασίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος «RESPOND-A»

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Αιγάλεω, διοργάνωσε τον 3ο κύκλο εκπαίδευσης στελεχών πολιτικής προστασίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος «RESPOND-A» (https://respond-a-project.eu/). Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη αναβαθμισμένων εργαλείων και συσκευών επικοινωνίας για τους «First Responders», ήτοι για την ομάδα ανθρώπων άμεσης επέμβασης σε έκτακτες περιπτώσεις φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών.


 Η εν λόγω ομάδα θα έχει πρόσβαση, μέσω του εξοπλισμού, σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές πηγές δεδομένων, προκειμένου να γίνει ανάλυση του κινδύνου και να καταστρωθούν σχέδια αντιμετώπισης της φυσικής καταστροφής.
 Όλα τα καινοτόμα προϊόντα που θα αναπτυχθούν σε αυτό το ερευνητικό ευρωπαϊκό έργο θα επιτρέψουν στους «First Responders» να συνεργαστούν με ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, αυξάνοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της επέμβασης για την αντιμετώπιση της φυσικής καταστροφής.


 Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάρτιο στις εγκαταστάσεις του Δήμου Αιγάλεω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας