Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Καλοκαιρινή γιορτή Σύριζα Π-Σ Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2022


 

Την Τετάρτη 22 Ιούνη πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή στο ¨πατινάζ” στο Άλσος Αιγάλεω. Ήταν η “καλοκαιρινή γιορτή” των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ στο Αιγάλεω. Μια γιορτή που, όπως και πέρυσι, γινόταν με αφορμή τις καλοκαιρινές άδειες και διακοπές. Μόνο που εφέτος είχς κάτι διαφορετικό. Ήταν και μια γιορτή υποδοχής των εκατοντάδων νέων μελών που εντάχθηκαν στις γραμμές του κόμματος στις 15 Μάη, με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές και ταυτόχρονα ήταν μια γιορτή που άνοιγε την προεκλογική περίοδο για την πολιτική αλλαγή, που “θα βάλει τέλος στον εφιάλτη ή θα επιτρέψει την συνέχιση το εφιάλτη χωρίς τέλος”, όπως είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας. Κάτι που όπως φάνηκε και από το άφθονο κέφι που κυριαρχούσε, περιμένουν με ανυπομονησία παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι δυο συντονιστές Αμαλία Μανωλαράκη και Κώστας Χατζής και χαιρέτισε, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της, η νέα Γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη, Έφη Ακτσιόγλου, Μανώλης Θραψανιώτης, Παναγίωτης Κουρουπλής, η Ρένα Δούρου(μέλος του ΠΣ), ο πρώην υπουργός Πάνος Ρήγας, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. ο συντονιστής Κώστας Κάβουρας, ο Τάσος Σαράντου, ο Θύμιος Γεωργόπουλος, και ο Χρήστος Μπατσής από τη γραμματεία της ΝΕ Δυτικής Αθήνας, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της “Ανάπλασης”, μαζί με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους, Δημήτρης Μπίρμπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θοδωρής Σχινάς και πάρα πολλοί αιγαλιώτες που συμμετέχουν σε ΔΣ σωματείων, συλλόγων και γενικά μαζικών φορέων. 

 

 








 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας