Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αποσφράγιση του 9ου Δημοτικού σχολείου και απόδοσή του στην σχολική κοινότητα, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και Δημοτικών Συμβούλων από όλες τις παρατάξεις

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση της Ανάπλασης Αιγάλεω για τις εξελίξεις στο 9ο Δημοτικό σχολείο:

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΩΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ
1. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
2. ΜΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
 

 

1. Υλοποιώντας τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για αναγκαστική απαλλοτρίωση (θέση που είχαμε προτείνει από τον Νοέμβριο του 2021 και σε όλες τις συνεδριάσεις για το θέμα και έγινε τελικά ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο στις δυο τελευταίες του συνεδριάσεις, 12 και 19/09 και από τον Δήμαρχο στην συνεδρίαση στις 19/09), πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 23/09, αποσφράγιση του σχολείου και απόδοσή του στην σχολική κοινότητα, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και Δημοτικών Συμβούλων από όλες τις παρατάξεις.

 (https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/espase-to-loyketo-sto-9o-dimotiko-scholeio-aigaleo-se-anagkastiki-apallotriosi-prochora-o-dimos-video/ - η κα. Γιάννα Χριστόγλου, πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αιγάλεω και νυν Δημοτική Σύμβουλος με την Ανάπλαση στην εξαιρετική της τηλεοπτική παρουσία στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ).
 

2. Επίσης, θετική κατάληξη είχε η κινητοποίηση γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών, για την αποτροπή της συγχώνευσης τμημάτων της Β΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Φίλης πρώην Αντιδήμαρχος Πρασίνου και νυν δημοτικός σύμβουλος (Ανάπλαση) και ο κ. Βαϊνάς, επικεφαλής της παράταξης "Ρήγμα στα Δυτικά".

 


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας