Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O δήμος Αιγάλεω δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα κτιριολογικού προγράμματος. Μόνο ένα έγγραφο, χωρίς υπογραφή! Τόνισε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μακρή στη βουλή

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2023

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μ.Μακρή, απαντώντας στην κα. Χαρά Καφαντάρη τόνισε πως ο δήμος Αιγάλεω δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα κτιριολογικού προγράμματος.

Μόνο ένα έγγραφο, χωρίς υπογραφή!

Διαβάστε τι ακριβώς είπε. Δείτε και το video:  

"Παρά τις διαμαρτυρίες που γίνονται παρά τις Δημόσιες δηλώσεις όλων όσων εμπλέκονται, και ενδιαφέρονται για την υπόθεση, ο δήμος Αιγάλεω μέχρι στιγμής στο υπουργείο μας δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα κτιριολογικού προγράμματος!

Ξέρετε τι έχει υποβάλει;Μόνο ένα έγγραφο, χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς υπογραφή.

Το θέμα του είναι "έλεγχος τήρησης προδιαγραφών ασφαλείας και καταλληλότητας Υποδομών του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και την περίπτωση μεταστέγασης του ένατου δημοτικού σχολείου σε αυτό" Αυτό μόνο!Πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 25/1 του 23 για να καταλάβετε και πότε υποβλήθηκε, απαντήθηκε στις 30/9 /23 από το υπουργείο μας και με την απαντητική επιστολή μας καθίσταται σαφές ότι δεν τίθεται θέμα αρμοδιότητας του ΥΠΕΘ για αυτό που ζητάει ο δήμαρχος του Αιγάλεω!!!

Αν ο δήμος δεν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, γιατί ήδη από το 2009 υπάρχει σχετική αλληλογραφία με τους δήμους, που τους εξηγεί τι πρέπει να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σε μία επικοινωνία που είχαμε δια του κυρίου Πέτσα παρουσία και του Δημάρχου Αιγάλεω εξήγησα δεσμευτικά και το επαναλαμβάνω ενώπιον σας, εδώ στο κοινοβούλιο, ότι εάν και εφόσον και όταν ο δήμος στείλει τα έγγραφα που απαιτούνται αμέσως και είναι προσωπική μου δέσμευση αυτή θα εξεταστεί από το υπουργείο μας.

Αντί να πιέζετε το υπουργείο μας να πιέζετε το δήμο να πράξει τις σωστές κινήσεις. 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας