Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω»

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2023

 

Τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω» ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου παρουσίασε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας. 

 

 

Το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικό, με την ομάδα ΝΙΚΗΣ να περιλαμβάνει ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στην αγαπημένη μας πόλη, με διάθεση και όρεξη να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια, ώστε το Αιγάλεω να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, να γίνει πιο πράσινο, πιο φωτεινό και πιο ανθρώπινο.

«Με καθημερινή προσπάθεια και μόχθο αλλάζουμε την πόλη μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα που ξεκίνησε το 2019 ώστε το Αιγάλεω να πάει μπροστά. Γνωρίζουμε τις ανάγκες της κοινωνίας και έχουμε και την εμπειρία και τη γνώση για να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις» τόνισε δίνοντας το στίγμα του ο κ. Γκίκας και πρόσθεσε:

«Παρά τα τεράστια εμπόδια που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, με τον εκλογικό σύστημα, με τον κορονοϊό και την ενεργειακή κρίση, καταφέραμε ώστε κανείς πολίτης να μη μείνει αβοήθητος. Υλοποιήσαμε μια σειρά από σημαντικά έργα και έχουμε ήδη βάλει γερές βάσεις για νέα αναπτυξιακά έργα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης μας.

Όλοι μαζί, η ομάδα ΝΙΚΗΣ της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω» στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Σας ευχαριστώ θερμά για τη δυναμική σας παρουσία». 

 


 

 


 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας