Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αιγάλεω από τις 7 Μαρτίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμος Αιγάλεω πρόκειται να γιορτάσει τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα 2024 από τις 7 Μαρτίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση.

Το πρόγραμμα ξεκινά με τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης στις 7 Μαρτίου στις 19:00, όπου η Φιλαρμονική θα μας παρασύρει σε αποκριάτικους ρυθμούς στους πεζοδρόμους της πόλης μας.

Ακολουθεί η συναυλία με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (στάση μετρό Αιγάλεω) το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 20:30 (με την αρωγή του Α.Σ.Δ.Α.).

Την Κυριακή 10 Μαρτίου οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι θα διασκεδάσουν με φουσκωτά παιχνίδια, survivor games, θεατρικό παιχνίδι και άλλες δραστηριότητες, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, ενώ παράλληλα στη διάρκεια της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί το 3ο κυνήγι χαμένου θησαυρού που θα ξεκινήσει από την είσοδο του Άλσους ,θα λάβει χώρα σε εμβληματικούς χώρους του Δήμου κι έχει σχεδιαστεί από το 2ο Σύστημα Προσκόπων και τον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω.

Η διασκέδαση θα συνεχιστεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» με την εκδήλωση «Να ‘μουν νύχτα στο γυαλό» κατά την οποία θα παρουσιαστούν τραγούδια κι έθιμα της Αποκριάς από το ΚΕ.Λ.Π.Α.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου η αγαπημένη μας Φιλαρμονική επανέρχεται με αποκριάτικους ήχους στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου Αιγάλεω, στις 12:00.

Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στο Άλσος της πόλης μας από τις 10:00-15:00, θα εορταστούν τα Κούλουμα, με νηστίσιμα εδέσματα, μοίρασμα χαρταετών και μουσικό γλέντι με λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά ακούσματα από καλλιτέχνες της πόλης μας. Το γλέντι θα πλαισιωθεί από τοπικά χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας