Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τουρνουά Ποδοσφαίρου για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Άλλη μια δράση Μαζικού Αθλητισμού με σκοπό την κάλυψη των αθλητικών αναγκών των μικρών παιδιών της πόλης μας, διοργανώνεται από το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αιγάλεω και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω.



Η δράση αφορά σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω, με τη συμμετοχή των μαθητών της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης.

Οι μαθητές και οι Μαθήτριες του συνόλου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας θα συμμετέχουν σ’ αυτό το Τουρνουά, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι και την αποφυγή της βίας.



Η εκδήλωση έναρξης του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), ενώ η 1η αγωνιστική θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.



«Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία που φέρνει τους μαθητές ακόμα πιο κοντά στον αθλητισμό, προωθώντας παράλληλα τις αξίες της ομαδικότητας, του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας» δήλωσε σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Κουτούλιας και πρόσθεσε «Ας υποστηρίξουμε όλοι τους μικρούς αθλητές της πόλης μας, επιβραβεύοντας με την παρουσία μας και το χειροκρότημά μας την προσπάθειά τους».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας