Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ - ΕΔΣΝΑ : ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΕ ΛΙΟΣΙΑ - ΦΥΛΗ - ΘΡΙΑΣΙΟ

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2019


Λίγες μέρες πριν να ολοκληρώσει την θητεία της η κα Δούρου επαναφέρει , στις 31 Ιούλη , το θέμα της επέκτασης της λειτουργίας του ΕΜΑΚ , κατά χιλιάδες τόνους, όπως επίσης και άλλα έργα με σκοπό την διαιώνιση της παραμονής της χωματερής στην περιοχή μας .

Όπως και τον Απρίλη , την Μεγάλη Τρίτη που το ξανά επιχείρησε και κάτω από την αντίδραση των συλλόγων και φορέων δεν πέρασε , έτσι και τώρα δεν θα τους περάσει .

Αντί εδώ και καιρό να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ κλείσιμο της χωματερής το μόνο σίγουρο που σχεδιάζουν και υλοποιούν είναι το να κάνουν το οτιδήποτε για την παραμονή και ΕΠΕΚΤΑΣΗ της χωματερής ( σκάβοντας μάλιστα τρύπες στο πέτρινο ανάγλυφο του εδάφους ) .

Αυτός ο σχεδιασμός είναι καλά προγραμματισμένος και μάλιστα αφορά τόσο την σημερινή διοίκηση - Δούρου , όσο και την επερχόμενη - Πατούλη που οι θέσεις και οι στόχοι της είναι παρεμφερείς , για την διαχείριση των απορριμμάτων .

Το εσκεμμένο << αδιέξοδο >> , που θα προβάλουν , είναι αυτό που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια :

1) στην παραμονή της χωματερής στα ΛΙΟΣΙΑ - ΦΥΛΗ
2) στην παραπέρα - ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση τόσο της διαχείρισης όσο και τις ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ των απορριμμάτων
3)ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ


Σαν εργαζόμενοι στο Δήμο ΦΥΛΗΣ , σαν κάτοικοι της περιοχής , που πάνω από 60 χρόνια δεχόμαστε τις επιπτώσεις από την ύπαρξη και λειτουργία της χωματερής ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε προσπάθεια για οποιαδήποτε χρονική παράταση λειτουργίας της ήδη κορεσμένης χωματερής .

Συμμετέχουμε μαζί με τους κατοίκους , τους δεκάδες φορείς και σωματεία που αταλάντευτα και ανόθευτα αγωνίζονται για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής και την ουσιαστική αποκατάσταση , χωρίς πρωταρχικός στόχος να είναι η επιχειρηματική αξιοποίηση του χώρου .

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του συνδέσμου ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ να μην συναινέσουν ούτε έστω και μια μέρα για την παραμονή της χωματερής - καρκίνου στην περιοχή μας , ούτε για 1 επιπλέον τόνο παραπάνω απορριμμάτων στο ΕΜΑΚ . Οι ευθύνες τους θα είναι τεράστιες και διαχρονικές .

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ & ΤΗΝ ΦΥΛΗ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας