Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μηνύσεις προσπαθεί ο Δήμος Φυλής να αποτρέψει τους καθημερινούς βανδαλισμούς

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2022

Με μηνύσεις προσπαθεί ο Δήμος Φυλής να αποτρέψει τους καθημερινούς βανδαλισμούς

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φυλής, έχει ξεκαθαρίσει πως θα ακολουθήσει κάθε νόμιμη οδό προκειμένου να σταματήσουν οι βανδαλισμοί της δημοτικής περιουσίας.

Συνεχίζει τον αγώνα όσων προκαλούν φθορές στον κοινωνικό του εξοπλισμό, ο Δήμος Φυλής.

Κι αυτό γιατί, σε καθημερινή βάση, καταστρέφονται καλύμματα φρεατίων, φωτεινοί σηματοδότες, ηλεκτρικά καλώδια, πινακίδες οδικής σήμανσης, κάδοι απορριμμάτων, παγκάκια, όργανα παιδικής χαράς, στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων και μπάρες απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Άλλοτε για να πουληθούν σε κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών κι άλλοτε, χωρίς λόγο ή απλά, για …πλάκα» αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον Δήμο Φυλής και προσθέτουν:

«Ανάλογη κατάσταση έχει παρατηρηθεί και σε κάποια σχολεία, όπου, εκτός των άλλων, οι Σχολικές Επιτροπές αγωνίζονται να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις ή για να αφαιρέσουν τα ακαλαίσθητα γκράφιτι από τους τοίχους και τα δάπεδα.

Το φαινόμενο έχει λάβει μορφή κοινωνικής μάστιγας, με αποτέλεσμα ο Δήμος να έχει κηρύξει πόλεμο στους ασυνείδητους.  Μετά το νέο κύμα λεηλασιών στο Ζεφύρι, ο Αναπλ.Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης, κατόπιν συνεννόησης με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, υπέβαλε μηνύσεις. Στόχος να συλληφθούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

«Την ώρα που ο Δήμος δίνει καθημερινή μάχη για να βελτιώσει τις υποδομές του, προς όφελος των συνδημοτών μας, δαπανώντας χρήμα και χρόνο εργασίας, κάποιοι λυμαίνονται ή καταστρέφουν, χωρίς λόγο, τον κοινωνικό εξοπλισμό. Απέναντι στη λογική του παράλογου αντιδράμε συντεταγμένα.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς μου ζήτησε να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, έχει θέσει τις υπηρεσίες μας σε ετοιμότητα και  καλεί τους συνδημότες μας να καταγγέλλουν στην Αστυνομία περιπτώσεις βανδαλισμών. Πρέπει να αντιδράσουμε οργανωμένα, απέναντι στα φαινόμενα κοινωνικής αποσύνθεσης και πιστεύω ότι, όλοι μαζί, θα το κάνουμε με επιτυχία», τόνισε ο Γιώργος Ραφτέλης.

 

 

πηγή: Χρήστος Ράπτης

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας