Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χάραξη τουριστικής στρατηγικής στο Δήμο Φυλής στη συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση εργασίας, με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Φυλής είχαν, το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού.

 

Ο Δήμαρχος Φυλής ανέφερε στον Υπουργό ότι η τουριστική ανάπτυξη αποτελεί θεμελιώδη αναπτυξιακό άξονα του Δήμου Φυλής, στην προσπάθειά του να αλλάξει τη φυσιογνωμία του (brand name).

Μάλιστα του γνωστοποίησε ότι ότι η συνάντησή τους συνέπεσε με την ευτυχή συγκυρία της έγκρισης, από το Υπουργείο Εσωτερικών, χρηματοδότησης για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής.

Μιας πόλης η οποία αποτελεί το επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης, καθώς είναι το πλησιέστερο στην Πάρνηθα αστικό κέντρο της Αττικής και διαθέτει πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα και δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας.

“Ο Δήμος Φυλής προσφέρεται για την ανάπτυξη του αρχαιολογικού, θρησκευτικού και εναλλακτικού τουρισμού, με επισκέψεις στα αντίστοιχα μνημεία ή προσκυνήματα, αλλά και εξορμήσεις στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η στήριξη του Υπουργείου σε όλες της προσπάθειες που αποσκοπούν στη συνολική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Χώρας , είναι δεδομένη.

Στο πλαίσιο αυτό αποδέχθηκε, ευχαρίστως, το αίτημα του Δήμου Φυλής να συμβάλει το Υπουργείο, με την τεχνογνωσία που διαθέτει, για τη χάραξη της συνολικής στρατηγικής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.

Για το σκοπό αυτό θα στείλει, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, στο Δήμο Φυλής κλιμάκιο το οποίο θα συνεργαστεί με τις υπηρεσίες του Δήμου για τη χάραξη της τουριστικής στρατηγικής του.

 

“Είμαστε στο πλευρό του Δήμου Φυλής και όλων των Δήμων της Χώρας για την τουριστική τους ανάπτυξη, μέσα από τη συνολική βελτίωση του τουριστικού τους προϊόντος. Ο τουρισμός αποτελεί εθνική υπόθεση και είναι η βαριά μας βιομηχανία, καθώς συμβάλει, σε μεγάλο ποσοστό, στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Χώρας μας”, τόνισε χαρακτηριστικά, ο Βασίλης Κικίλιας.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας