Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής δύο άτομα για κλοπές υδρομετρητών εξωτερικά οικιών και του Δήμου

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2023

«Συνελήφθη, ξημερώματα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2013, από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, ο κλέφτης υδρομέτρων που είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου και τους συνδημότες μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Φυλής.

Σύμφωνα με τον Δήμο Φυλής, συνελήφθη ο κλέφτης υδρομέτρων του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ο υπαίτιος της διακεκριμένης κλοπής, που διοχέτευε τα κλοπιμαία σε αποθήκη ανακυκλώσιμων υλικών του Ασπροπύργου, είχε αποσπάσει πάνω από 210 υδρόμετρα, προκαλώντας οικονομική ζημία άνω των 20 χιλ. Ευρώ και σπατάλη πολύτιμων εργατοωρών από την Υπηρεσία Ύδρευσης.

Εναντίον του και κατά παντός υπευθύνου, είχε υποβάλει, στις 13 Δεκεμβρίου 2022, μήνυση, μετά από εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο αρμόδιος αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς. Μάλιστα ο τελευταίος συνεργάστηκε στενά με το Τμήμα Ασφαλείας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από την αστυνομία δημοσιεύθηκε:

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές υδρομετρητών εξωτερικά οικιών

 

Εξιχνιάστηκαν -12 – περιπτώσεις κλοπών

 

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες εχθές (23-2-2023) σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φυλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος ημεδαπός και 42χρονος αλλοδαπός, -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης από την ανωτέρω υπηρεσία υποθέσεων κλοπών υδρομετρητών από εξωτερικούς χώρους οικιών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων και έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, ανωτέρω αστυνομικοί ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους δύο κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της 23-2-2023, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας ο 39χρονος να κινείται πεζός στην περιοχή των Άνω Λιοσίων και να έχει στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία όπως αποδείχτηκε χρησιμοποιούσε για να αφαιρεί υδρομετρητές.

Αφού τους αφαιρούσε, τους διέθετε προς πώληση σε επιχείρηση εμπορίας μετάλλων ιδιοκτησίας του 42χρονου αλλοδαπού στην περιοχή του Ασπρόπυργου, εντός της οποίας ανευρέθη ο αλλοδαπός και συνελήφθη.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκαν -12- περιπτώσεις κλοπών υδρομετρητών εξωτερικά οικιών στην ευρύτερη περιοχή των Άνω Λιοσίων από τις αρχές του τρέχοντος έτους, με το συνολικό κόστος που προέκυψε για την αντικατάσταση των εν λόγω εξαρτημάτων να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των -26.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζεται.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας