Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» συνεχίζεται και τον Οκτώβρη στο Άλσος Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2022

 

 

Οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2022» του Δήμου Περιστερίουσυνεχίζονται και τον Οκτώβρη, στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, στο ΆλσοςΠεριστερίου (Στάση Μετρό "Ανθούπολη"). Ώρα έναρξης 20:00, με είσοδο ελεύθερη!

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνεχίζεται ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «WHY NOT?». Για 25 χρόνιατώρα η Μαρία Στεφανιδάκη με τη μοναδική της ερμηνεία και την παρέα της τους WHY NOTροκάρουν την Αθήνα με έδρα τους το Περιστέρι.

Από την Janis Joplin στους Led Zeppelin,αλλά και σε όλο το φάσμα της κλασικής ροκ, οι WHY NOT προσφέρουν πάντα έντονεςσυγκινήσεις στο ακροατήριο που τους παρακολουθεί! Vocals: Μαρία Στεφανιδάκη, Guitar:Γιώργος Γούτης, Bass: Μάνος Σιδέρης, Drums: Κώστας Σαλάπας

ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 1922 - 2022 από τα «Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου»

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ«ΑΦΥΠΝΙΣΗ»

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ». Επτά μουσικοί, πολυφωνικά σχήματα, όργανα από όλες τις γωνιές του πλανήτη συνθέτουν ένα μουσικό τοπίο που κινείται από την jazz μέχρι την παραδοσιακή μουσική.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 & ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΕΣ 12:00 - 22:00: FESTIVAL «BIKESHOW 2022». Ένα ιδιαίτερο event, ένας θεσμός που χαρακτηρίζει μια εποχή με ρίζες από το εξωτερικό για τους λάτρεις των “βασιλιάδων του δρόμου” HARLEY DAVIDSON.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «HADO». ΩΡΕΣ 10:00 – 22:00: Το πρώτο παγκοσμίως τεχνο-άθλημα (techno-sport), το οποίο εισαγάγει την τεχνολογία αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality “AR”) στον αθλητισμό.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας