Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ελευθερη είσοδος - Παραστάσεις Καραγκιόζη και παιδικές ταινίες μέχρι και τέλος Αυγούστου 2023 στο Άλσος Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2023


Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου 2023 ολοκληρώνονται με παραστάσεις Καραγκιόζη και προβολές παιδικών ταινιών, με ώρα έναρξης 20:30, στο Άλσος Περιστερίου – Θέατρο «Ελιά & Δάφνη». Είσοδος Ελεύθερη!ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παράσταση "Ο Καραγκιόζης και οι Δεινόσαυροι" από το Θέατρο Σκιών «Σπυρόπουλου»ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Προβολή Παιδικής Ταινίας "Ψυχρά και Ανάποδα"ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Προβολή Παιδικής Ταινίας "Ψάχνοντας τον Νέμο"ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: . Προβολή Παιδικής Ταινίας "Τα μυαλά που Κουβαλάς"

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Παπαδόπουλος: Ο πολιτισμός ενώνει. - Η θεατρική σκηνή του Δήμου Περιστερίου " Ανδρέας Βαρούχας" μάγεψε το κοινό με την παράσταση "ΑΝΤΙΓΌΝΗ" του Σοφοκλή στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Προβολή Παιδικής Ταινίας “Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος»ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παράσταση "Ο Καραγκιόζης και οι Δεινόσαυροι" από το Θέατρο Σκιών «Σπυρόπουλου»ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Προβολή Παιδικής Ταινίας "Βρέχει Κεφτέδες 2"

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας