Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ “ΝΟ ΚΑΚΑ” ΣΕ 16 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021

 

 

Ο Δήμος Πετρούπολης καινοτομεί και τοποθετεί σε διάφορα σημεία της πόλης τα ειδικά κουτιά της ελληνικής πατέντας “ΝΟ ΚΑΚΑ”, εφοδιάζοντας δωρεάν τους κατοίκους – ιδιοκτήτες σκύλων, με φαρασάκια μιας χρήσης, ώστε η συλλογή των περιττωμάτων των τετράποδων φίλων μας να γίνεται με τρόπο εύκολο, ανέπαφο και οικολογικό!

 

 

Μέχρι σήμερα, 16 ειδικά κουτιά έχουν τοποθετηθεί σε σημεία της πόλης όπου είναι συχνοί οι περίπατοι με σκύλους. Τα κουτιά περιέχουν φαρασάκια μιας χρήσης, από χαρτί (ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο, βιοδιασπώμενο και φιλικό στο περιβάλλον), με καπάκια που χρησιμεύουν και ως σκουπάκι, ώστε οι κάτοχοι να “φτυαρίζουν” τις ακαθαρσίες του σκύλου τους και να τις απορρίπτουν στους κοντινούς κάδους.

 

Πρόκειται για μια ελληνική και παγκόσμια ευρεσιτεχνία, που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και συμβάλλει στην κατάργηση της χρήσης της πλαστικής σακούλας, όπως ορίζει η παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική οδηγία.

 

Η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης καλεί τους κατοίκους να συμβάλλουν στην προσπάθεια για μια καθαρή πόλη, κάνοντας την ζωή όλων μας καλύτερη και ευκολότερη και προσφέρει το κίνητρο στους κηδεμόνες των τετράποδων φίλων μας να διατηρούν τους δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης μας καθαρά!

 

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και ώρα 10 π.μ. στο Άλσος Αγίου Δημητρίου (κεντρική είσοδος, στο τέρμα της οδού Αναπαύσεως) στο πλαίσιο της δράσης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, θα γίνει παρουσίαση της πατέντας “ΝΟ ΚΑΚΑ”, διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και θα προσφερθούν λιχουδιές στους τετράποδους φίλους μας!

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας