Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση προς Τιμήν των Αθλητών του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2022

Σε μία ζεστή τελετή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 εκδήλωση προς Τιμήν των αθλητών που συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα με τις Εθνικές ομάδες κατά το έτος 2021. Την εκδήλωση επιμελήθηκε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πετρούπολης, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Στέλιου Χρυσικού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητικές Εκδηλώσεις Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν συνολικά 40 διακριθέντες αθλητές, που ανήκουν σε ομάδες του Δήμου μας, αλλά και αθλητές – δημότες και κάτοικοι της πόλης μας, που προπονούνται σε άλλες ομάδες.

 


Με την εν λόγω εκδήλωση η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης θέλησε να εκφράσει την υπερηφάνεια, τον θαυμασμό και την αναγνώριση των επιτυχιών, της ποιότητας και του επιπέδου των αθλητών, επιβραβεύοντας το ήθος και την ανατροφή τους, περνώντας παράλληλα το μήνυμα ότι δεν αρκεί να είναι κάποιος μόνο καλός αθλητής, να κερδίζει και να κατακτά μετάλλια, αλλά να είναι επίσης αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους 11 προπονητές των αθλητών, για την αγάπη και τον ζήλο που επιδεικνύουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι, ενώ δόθηκαν συγχαρητήρια και στις οικογένειες των νέων οι οποίες στέκονται συμπαραστάτες στον αγώνα τους.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών, καθώς και ευχές για δύναμη και περισσότερες επιτυχίες.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ευχαρίστησε τους αθλητές για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι και υποσχέθηκε ότι η εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Πετρούπολης θα γίνει θεσμός και θα συνεχίσει να οργανώνεται και στο μέλλον, καθώς προσφέρει την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πρωταθλητές μας, που με τις επιδόσεις και το ήθος τους αποτελούν τιμή και προίκα για την τοπική κοινωνία της πόλης μας, μας εξυψώνουν σε παγκόσμιο επίπεδο και μας γεμίζουν υπερηφάνεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι: Θανάσης Σκαλιστήρας, Θοδωρής Λάππας & Χρυσάνθη Παχίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γιώργος Βαμβακάς, Λευτέρης Καζαδέης, Μανώλης Ραγκούσης & Μάνος Συλλιγνάκης, καθώς και ο Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος.

 





 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας