Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Βλάχος συναντήθηκε με τους Εθελοντές της Ομάδας Πυροφύλαξης του Δήμου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2022



Συνάντηση με τους Εθελοντές της Ομάδας Πυροφύλαξης του Δήμου Πετρούπολης πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ο Δήμαρχος Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης αφού ευχαρίστησε τους Εθελοντές για την ουσιαστική τους συμβολή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, κατά τη δήλωσή του τόνισε: “Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους Εθελοντές και για όλες τις Ομάδες, που αγκαλιάζουν με πράξεις την αποστολή μας, υποστηρίζοντας σημαντικά το έργο του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας, για την προστασία και την ανάπτυξη του Ποικίλου όρους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στη νεολαία της πόλης μας, η συμμετοχή της οποίας είναι συγκινητική, ενώ η συμβολή της στην περιφρούρηση και την προστασία του βουνού μας παραμένει καθοριστική”.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Φώτης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στη διαχείριση των περιστατικών, εξηγώντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της Εθελοντικής Ομάδας Πυροφύλαξης, ενώ τόνισε πως “ο Δήμος, η Πολιτική του Προστασία, οι εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και οι Εθελοντικές Ομάδες Πυροφύλαξης, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, λόγω των έντονων ανέμων και του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς”.

Αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Σταματοπούλου, υπεύθυνη για τις ομάδες Εθελοντών, υπογράμμισε πως “ο εθελοντισμός είναι ο βασικός πυλώνας για την αντιμετώπιση των συνθηκών έκτακτης ανάγκης και επέστησε την προσοχή στην περιφρούρηση του Άλσους Αγίου Δημητρίου και του Ποικίλου όρους, τονίζοντας πως προτεραιότητα έχει η διαφύλαξη των πνευμόνων πρασίνου της πόλης μας”.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας