Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ - Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2022

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 8:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» (Κ. Βάρναλη & Βέργας) και αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτησή τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ.

Οι λίστες των ωφελούμενων του προγράμματος έχουν οριστεί εκ νέου, με την Δ23/ΟΙΚ.17108/875/2017 – ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργική Απόφαση “Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων ένταξης ωφελούμενων Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Οι ωφελούμενοι του Δήμου Πετρούπολης θα ενημερωθούν με SMS και τηλεφωνικά (όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο) για την ημερομηνία και τον χώρο διανομής.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες δημόσιας υγείας που επικρατούν παγκοσμίως και  σε ολόκληρη τη χώρα, η Κοινωνική μας Σύμπραξη, προσπαθεί να συνδράμει ωφελούμενες οικογένειες του ΤΕΒΑ, του Δυτικού Τομέα Αθηνών διανέμοντας τρόφιμα, βρεφικά είδη και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι διανομές σχεδιάζονται με βασική προτεραιότητα την τήρηση των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και προσπαθούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των ωφελούμενων, που είναι μεγαλύτερες τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Η Κοινωνική μας Σύμπραξη θα διανείμει ποσότητες με τη μορφή πακέτων που περιλαμβάνουν τυποποιημένα και νωπά τρόφιμα, καθαριστικά και βρεφικά είδη.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν είναι ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελούμενων.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητά τους, να φορούν μάσκα και να έχουν δικό τους στυλό υπογραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης, στα τηλέφωνα 210-5064076 & 210-5064067.

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας