Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«Εορταστικό» Χρώμα Στον Δήμο Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2022Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν και η Πετρούπολη βάζει τα γιορτινά της.

Οι κηπουροί της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Πετρούπολης συνεχίζουν να ομορφαίνουν την πόλη μας με τις φυτεύσεις καλλωπιστικών φυτών και λουλουδιών, δίνοντας χρώμα στις νησίδες και τα παρτέρια.

Εκτός από τις ανθοφυτεύσεις, η Υπηρεσία προέβη σε παρεμβάσεις συντήρησης και περιποίησης του υπάρχοντος πρασίνου, ώστε να καταστούν πιο καλαίσθητοι οι κοινόχρηστοι χώροι.
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος σε δήλωσή του τόνισε: «Οι ημέρες των Χριστουγέννων αποτελούν μια καλή ευκαιρία να εντείνουμε τις προσπάθειες να ομορφύνουμε τον Δήμο μας με περισσότερο πράσινο και λουλούδια.
 Καλούμε τους δημότες να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες, διατηρώντας τους χώρους καθαρούς, δείχνοντας σεβασμό στις υπηρεσίες και τον κόπο των εργαζομένων, σεβόμενοι και την ίδια την πόλη στην οποία ζούμε».

Οι φωτογραφίες είναι από τις φυτεύσεις στην πλατεία της Παναγίτσας, στο Γραμμικό Πάρκο, στη νησίδα της Ανατολικής Ρωμυλίας και στον κόμβο επί των οδών Ρήγα Φεραίου & Γραβιάς. Και συνεχίζουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας