Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Πετρούπολης βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2023

Ο Δήμος Πετρούπολης βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του.

 

Σε μία ξεχωριστή τελετή και σε κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 η βράβευση των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Πετρούπολης που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, το σχολικό έτος 2021-2022.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Γυμναστηρίου Πετρούπολης «Νίκος Παξιμαδάς», οι νέες και οι νέοι, φοιτητές πλέον, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά με τους συμμαθητές των σχολικών θρανίων, αλλά και να παραλάβουν την τιμητική πλακέτα που είχε ετοιμάσει για τον καθένα από αυτούς ο Δήμος Πετρούπολης.

 

Στη συγκινητική τελετή που ήταν γεμάτη χαμόγελα και περηφάνια, επιβραβεύτηκε τόσο η προσπάθεια των μαθητών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, όσο και των οικογενειών και των καθηγητών τους για την κατάκτηση της γνώσης και της αριστείας.
Την εκδήλωση πλαισίωσε μελωδικά η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης.

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους τους νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία, ενώ συνεχάρη ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών που είδαν να ευοδώνονται οι καθημερινοί αγώνες που έδωσαν και δίνουν για τα παιδιά τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν και αυτοί σημαντικά με την προσπάθεια τους στην επιτυχία των αποφοίτων. Κλείνοντας, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει ένα νέο – καθημερινό δρομολόγιο από την Πετρούπολη στην Πανεπιστημιούπολη (με λεωφορείο), με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των φοιτητών.

 

Αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, δήλωσε ότι με την παρούσα εκδήλωση επιβραβεύεται όχι μόνο η επιτυχία των παιδιών στις περσινές πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά κυρίως η πολυετή προσπάθειά τους για να καταλήξουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη μνεία στους μαθητές εκείνους που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τη φοιτητική ιδιότητα και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ τόνισε πως ο Δήμος Πετρούπολης θα είναι πάντοτε αρωγός σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως και για οτιδήποτε χρειαστούν.

 

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, οι Βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθηνών Ιωάννης Λοβέρδος, Νάντια Γιαννακοπούλου και Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Μπάμπης Καραθάνος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Μπάμπης Καούκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης Βασίλης Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Χριστόπουλος, Θοδωρής Λάππας, Θανάσης Σκαλιστήρας, Στέλιος Χρυσικός, Παναγιώτης Κάκαλης, Κατερίνα Σταματοπούλου και Χρυσάνθη Παχίδου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Βαμβακάς, Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Δημήτρης Ταλιούρας, Νίκος Ταλιούρας, Γεωργία Γεωργακά και Μανώλης Συλλιγνάκης.
 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας