Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πράσινο φως για ένα ακόμη νηπιαγωγείο στον Δήμο Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2023

Πράσινο φως για ένα ακόμη νηπιαγωγείο στον Δήμο Πετρούπολης.

 

Yπεγράφη η σύμβαση για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης που αφορά την ανέγερση του 9ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης

 

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στα γραφεία της ΚτΥπ Α.Ε., όπου και υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη ωρίμανσης του 9ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης, η οποία θα εκπονηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 145.000€.

 

Παρόντες κατά την τελετή υπογραφής ήταν επίσης από τον Δήμο Πετρούπολης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, από την ΚτΥπ Α.Ε ο Διευθύνων Συμβούλος Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θοδωρής Κυριαζόπουλος, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δημήτρης Δρόσης.

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τα στελέχη της ΚτΥπ Α.Ε. και της Διαχειριστικής Αρχής για την εποικοδομητική συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα που σχετίζονται με τις ελλείψεις των σχολικών υποδομών στην πόλη μας, κατά τη δήλωσή του τόνισε: «Σήμερα είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε εδώ, στην έδρα των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., για την υπογραφή της ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης για την ανέγερση του 9ου Βιοκλιματικού Νηπιαγωγείου Πετρούπολης. Η Πετρούπολη είναι μια μεγάλη πόλη με πολλά νέα ζευγάρια και κατ’ επέκταση με πολλά παιδιά και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μας κατασκευάζονται 3 νέα νηπιαγωγεία είναι ένα πολύ ευοίωνο σημάδι που μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια, ενώ αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα, θέληση και ισχυρή πολιτική βούληση, τα αποτελέσματα είναι πάντα εξαιρετικά».

 Πράσινο φως για ένα ακόμη νηπιαγωγείο στον Δήμο Πετρούπολης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας