Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέο Τμήμα Υδρογυμναστικής – Aqua Aerobic από τον Δήμο Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2023

Νέο Τμήμα Υδρογυμναστικής - Aqua Aerobic από τον Δήμο Πετρούπολης.

Το Τμήμα Αθλητισμού, της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης, πρόκειται να λειτουργήσει ένα νέο Αθλητικό Τμήμα Υδρογυμναστικής (Aqua Aerobic) Ενηλίκων, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας. Το νέο Αθλητικό Τμήμα θα λειτουργεί τρεις (3) φορές την εβδομάδα και θα αποτελεί ανεξάρτητο τμήμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης.

Η Υδρογυμναστική (Aqua Aerobic) αποτελεί ένα αερόβιο πρόγραμμα άσκησης μέσα στο νερό, το οποίο βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή δύναμη, την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και την ευλυγισία, ενώ βοηθάει τον νευρομυϊκό συντονισμό, τον ρυθμό και την ισορροπία.

Μέσω των ευεργετικών ιδιοτήτων του νερού, με την άνωση και την υδροστατική πίεση, έχουμε ως αποτέλεσμα τη μείωση των κραδασμών και την αποφυγή των τραυματισμών.

Τα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις εγγραφής, η τιμολογιακή πολιτική και οι όροι χρήσης, θα είναι οι ίδιοι που ισχύουν και για την εγγραφή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των ωφελούμενων στο Τμήμα Υδρογυμναστικής είναι τα ακόλουθα:

1) Ιατρικές βεβαιώσεις: Καρδιολόγου, Δερματολόγου και Γυναικολόγου (όταν πρόκειται για γυναίκες), που θα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι δίδονται για το άθλημα της κολύμβησης

2) Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας για την επιβεβαίωση της κατοικίας

Το κόστος του προγράμματος θα είναι:

  • 25 ευρώ μηνιαίως για τους δημότες – κατοίκους
  • 35 ευρώ μηνιαίως για τους ετεροδημότες

* Σε περίπτωση που κάποιος δημότης – κάτοικος ή ετεροδημότης θέλει να συμμετέχει και στην Κολύμβηση αλλά και στην Υδρογυμναστική, τότε θα καταβάλει κανονικά τη συνδρομή του για το ένα τμήμα και θα επιβαρύνεται με επιπλέον 10 ευρώ μηνιαίως για το άλλο.

Η διδασκαλία του αντικειμένου θα πραγματοποιείται από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Δήμου μας με ειδικότητα στην κολύμβηση, κατά τις ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας