Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών στον Δήμο Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών στον Δήμο Πετρούπολης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Δωρεάν Παραστάσεων του Θεάτρου Σκιών που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος των “Εκδηλώσεων Πολιτισμού Άνοιξη 2023“.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και γέλασαν με τον Καραγκιόζη και τις περιπέτειές του, στις δύο τελευταίες παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Σωκράτη Κοτσορέ την Παρασκευή 26 & το Σάββατο 27 Μαΐου.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, η παράσταση δόθηκε στην Πλατεία Εύξεινου Πόντου, παρουσία του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Φιλίππου και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθης Παχίδου. Στην πραγματοποίηση της παράστασης συνέδραμε ο Σύλλογος Ποντίων Πετρούπολης «Μανουήλ Κομνηνός», που στεγάζεται απέναντι από την πλατεία.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, οι μικροί μας φίλοι πλημμύρισαν το θεατράκι επί της οδού Κερασόβου, απέναντι από την πλατεία 8ης Μάρτη. Η παράσταση με τίτλο «Εφτά Γαμπροί για μία Νύφη» ενθουσίασε το κοινό, σκορπίζοντας το γέλιο και τη χαρά!

Στην παράσταση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Κυριάκος και Μανώλης Μπουσούνης.

Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει η ανάδειξη του Λαϊκού Πολιτισμού και σημείωσε πως οι παραστάσεις Θεάτρου Σκιών στις γειτονιές της πόλης μας θα θεσμοθετηθούν ως δράση για το μέλλον.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας