Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Περίοδος Εγγραφών και Έναρξη Λειτουργίας Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2023

Περίοδος Εγγραφών και Έναρξη Λειτουργίας Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τις εγγραφές και τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης για το διδακτικό έτος 2023 – 2024.

Η περίοδος εγγραφών αρχίζει στις 4 Σεπτεμβρίου και καταλήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023 (μαθητολόγια Α’ Εξαμήνου).

Για τα εποπτευόμενα από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού αναγνωρισμένα αντικείμενα σπουδών, οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα προσέρχονται μετά τις 20 Οκτωβρίου μπορούν να φοιτούν, αλλά θα εντάσσονται στα μαθητολόγια Β’ Εξαμήνου (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2024). Για την κατοχύρωση θέσης σε όλα τα αντικείμενα σπουδών τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Οι παλαιοί/ές μαθητές/τριες προηγούνται, εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η γραμματεία για τις εγγραφές θα λειτουργήσει με το εξής πρόγραμμα:

Από τις 4 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κατά τις ώρες 15.00 – 20.00 και Παρασκευές, κατά τις ώρες 09.00 – 13.00.

Η έναρξη των ειδικών μαθημάτων θα γίνει από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και η έναρξη των ομαδικών μαθημάτων από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.Από τις 25 Σεπτεμβρίου και έπειτα η γραμματεία θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες 10.00 – 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου (Ελευθερίου Βενιζέλου 131), στο τηλέφωνο: 210 5055325 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας