Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πετρούπολης στης λαϊκές αγορές της πόλης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Βαγγέλη Σίμου, υποψήφιου δημάρχου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις λαϊκές αγορές της Πετρούπολης, με τους κατοίκους και τους εμπόρους να του εκφράζουν τη στήριξή τους ώστε να κλείσει η παρένθεση της απραξίας, της λάσπης, των απολύσεων και των εργολάβων της δημοτικής αρχής. Μαζί του ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής. 



Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν και το θέμα της χωματερής, καθώς ο δήμαρχος της ΝΔ Στ. Βλάχος έχει τον λαό στο σκοτάδι, κάνει «γαργάρα» το άνοιγμα τρίτης μονάδας πάνω από τα σπίτια της Πετρούπολης, δεν λέει κουβέντα για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να ανοίξει νέα μονάδα καύσης και επεξεργασίας απορριμμάτων.



Ο Β. Σίμος εξήγησε πως πάγια θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι η απομάκρυνση της χωματερής και πως δίνει τον αγώνα στο πλευρό του λαού της πόλης για την αποτροπή της καύσης απορριμμάτων που είναι καρκινογόνα, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των κατοίκων και επιβαρύνουν το περιβάλλον. Άλλωστε οι οικολογικές ευαισθησίες του κυβερνητικού δημάρχου αρχίζουν και τελειώνουν στις αφίσες της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας