Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ATHENS GREEN FESTIVAL 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2023Το ATHENS GREEN FESTIVAL 2023, η γιορτή της Οικολογίας, των βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων είναι γεγονός.

Επισκεφτείτε το και αγοράστε παραδοσιακά, βιολογικά και οικολογικά προϊόντα, φυσικά καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, γνωρίστε τους Έλληνες παραγωγούς και παρακολουθήστε τη συναυλία των ENCARDIA, χορευτικά με τους ΚΡΗΤΕΣ, ομιλίες και παρουσιάσεις.


Το Σαββατοκύριακο 4,5 Μαρτίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Ώρες 9 π.μ.- 10.μ.μ.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. (αναβολή από την Παρασκευή, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους).
Ακολουθεί η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος ENCARDIA, το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ., με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.


Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον Λαογραφικό - Χορευτικό Όμιλο «ΚΡΗΤΕΣ».
Επίσης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα πραγματοποιούνται ομιλίες και παρουσιάσεις, με θέματα σχετικά με τη διατροφή, το περιβάλλον, την εναλλακτική υγεία και άλλα.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και τα θέματα των ομιλιών και παρουσιάσεων επισκεφτείτε το: www.athensgreenfestival.gr

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας